
Program
Dolazak gostiju na Zekin salaš u 11:00 h.
Piće dobrodošlice uz domaće slatko i vodu.
Gosti se dele u tri grupe po 3-7 ljudi (u zavisnosti od veličine grupe).
Početak team building programa u 11:30 h:
1. Priprema i spremanje kotlića od svinjetine (naš predlog je da bude svinjski jer se brže sprema od junećeg). Gosti će biti zaduženi za pripremanje ručka od paljenja kotlića, seckanja namirnica, do kuvanja, i začinjavanja …
2. Pravljenje vojvođanskih širokih rezanaca.
3. Degustacija vina u vinoteci „Najbolja sremska vina pod jednim krovom“ (tri vrste vina).
Na ovaj način grupe međusobno sarađuju i (zbog malo vremena) učestvuju u kompletnoj pripremi hrane, dok aktivnosti nadgleda profesionalni kuvar.
Ručak u 14:00 h:
Na meniju je kotlić i široki rezanci koje su gosti sami pripremili, salata, domaći hleb, desert (štrudla sa makom, krofne, zekine šape).
Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja Yuta i agencije Bon Voyage.
Ponuda za kulinarsku avanturu na Zekinom salašu