Narodnog fronta 10, Novi Sad 21000, Srbija

CIKLO TURA ” VREMEPLOV NA 2 TOČKA”

Da bismo u potpunosti doživeli prirodu koju često gledamo na svojim pametnim uređajima, poželećemo da se zaustavimo, prošetamo i porazgovaramo sa lokalcima, degustiramo lokalno vino i sir, da zaveslamo čamcem po jezeru ili da se prosto zaustavimo u sred polja suncokreta ili lavande.. ručamo na proplanku i uživamo u tišini prirode. Sve ovo, ovako spontano, može funkcionisati i u korporativnom događaju.

Vremeplov na 2 točka je motivišuć, zabavan, a pre svega zdrav (mentalno i fizički), sadržajan i intenzivan jednodnevni ili vikend ciklo timbilding program. Bez obzira na fizičku spremu, iskustvo na bicklu, polnu i starosnu strukturu, pažljivo birane lokacije i definisane distance omogućavaju svima da ga prate. Obilazeći biciklom prelepe seoske i prirodne celine, učesnici se relaksiraju i prepuštaju vremeplovu ovih krajeva Vojvodine. Vina, sirevi, voćnjaci, vinogradi, kulen, šunke, riblji specijaliteti, muzija, vinarije, etno kuće, ljudi, manastiri.. sve vreme crpimo ukuse i elemente koji su specifični za krajeve koje obilazimo. Program može biti aktivan ili relaksira, se više provedenog vremena u vožnji upoznavajući prirodu ili sa češćim pauzama uživajući u okolini, gastronomiji, istoriji, kulturi a posebno ljudima i temperamentu ovih autentičnih krajeva.

AKCIJA : 1-2 x mesečno

Unapred fiksiran datum i definisana tura, cena za min 5- 10 osoba sa popustom od 30-40%, predviđa uklapanje više ekipa prilikom starta i prilikom ručka dok ostatak perioda timovi nezavisno obilaze vremeplovske stanice; obavezna konzumacija paketa definisanog za fiksiran termin.

Više o programu možete videti na sledećem LINKU

Bon Voyage