Narodnog fronta 10, Novi Sad 21000, Srbija

LAKE & BIKE- VOJVODINA

Na 1h od Beograda i Novog Sada nalaze se nekoliko neverovatnih ruralnih i prirodnih lokacija, naslonjeni na nacinalne parkove, šume, jezera, sela na kojima već nekoliko godina uspevamo da ulepšamo korporativne dane našim dragim klijentima i saradnicima.

Da bismo u potpunosti doživeli prirodu koju često gledamo na svojim pametnim uređajima, poželećemo da se zaustavimo, prošetamo i porazgovaramo sa lokalcima, degustiramo lokalno vino i sir, da zaveslamo čamcem po jezeru ili da se prosto zaustavimo u sred polja suncokreta ili lavande.. ručamo na proplanku i uživamo u tišini prirode. Sve ovo, ovako spontano, može funkcionisati i u korporativnom događaju.

Vremeplov na 2 točka je motivišuć, zabavan, a pre svega zdrav (mentalno i fizički), sadržajan i intenzivan jednodnevni ili vikend timbilding program. Bez obzira na fizičku spremu, iskustvo na bicklu, polnu i starosnu strukturu, pažljivo birane lokacije i definisane distance omogućavaju svima da ga prate. Bicikli je samo opcija za one kojima se čini da će im vožnja prijati i da će se zabaviti. Ostali mogu da ostanu na našem ranču kraj jezera, da se zabavljaju u raznim igrama (badminton, odbojka, boćanje, fudbal, pikado.. logičke igre) ili da đuskaju uz DJ ili live bend.
Dodajemo SUP daske da bi se ceo tim dodatno opustio i zabavio na vodi. Praktikujemo takmičenje u veslanju, jogu na daskama, balance challenge..

Za one koji se odluče da “okreću pedale”, obilazeći prelepe seoske i prirodne celine, učesnici se relaksiraju i prepuštaju vremeplovu ovih krajeva Vojvodine. Vina, sirevi, voćnjaci, vinogradi, kulen, šunke, riblji specijaliteti, muzija, vinarije, etno kuće, ljudi, manastiri.. sve vreme crpimo ukuse i elemente koji su specifični za krajeve koje obilazimo. Program može biti aktivan ili relaksira, se više provedenog vremena u vožnji upoznavajući prirodu ili sa češćim pauzama uživajući u okolini, gastronomiji, istoriji, kulturi a posebno ljudima i temperamentu ovih autentičnih krajeva.

Program je pogodan za manje timove od 5-10 osoba, takođe veoma udoban i jednostavan za timove 20-50 a okupljanjem 150+ učesnika pravimo pravi festivalski all/day ambijent.

Više o programu možete videti na sledećem LINKU

Bon Voyage