Narodnog fronta 10, Novi Sad 21000, Srbija

TIMBILDING JEDRENJE / SAILING & CHILLING

Ovo je program sa “NAJ NAJ” ocenama dosadašnjih učesnika – klijenata!
“Jedrenje je ubedljivo najbolji timbilding do sada! Ne postoji program u dosadašnjem 15godišnjem poslovanju sa kojim bismo ga uporedili.” – reči su jednog od naših klijenata kojima smo nedavno organizovali korporativno jedrenje

Jedrenje je zabavan, sadržajan i intenzivan vikend ili višednevni program koji je namenjen široj populaciji bez obzira na fizičku spremu, prethodno nautičko iskustvo, polnu i starosnu strukturu.

Znanja koja kandidat usvaja tokom programa:
U toku predviđenog perioda na dinamičan način se stiču osnovne veštine potrebne za siguran boravak na jedrilici i njenim osnovnim upravljanjem (menevrisanje brodom, navigacijske veštine, sigurnost, rešavanje mehaničkih problema i skiperske veštine).
Za učešće u programu nisu potrebna prethodna iskustva u jedrenju.

U zavisnosti od interesovanja posade program može da bude intenzivniji i relaksiran te da se više vremena provodi na egzotičnim plažama, uvalama i po primorskim gradićima uz organizovane večere u lokalnim konobama ili popularnim restoranima, barovima, večernji izlasci i drugi turistički program. Moguće kombinovanje sa drugim aktivnostima poput hikinga, cycling, posete vinarija ili drugih lokalnih proizvođača hrane i pića.
Tokom programa učesnici borave, “žive”, na brodu uz prisustvo skipera-instruktora, sve radnje se sprovode u internom dogovoru (od pripremanja hrane, upravljanja brodom, odražavanja higijene broda..) te se time podstiče timski duh.

Ruta plovidbe
Šibenski arhipelag / Kvarner / Balaton..

Za više informacija kontakt:

tel: +381 21 66 21 244 / mob: +381 63 532 535
e-mail: mice@bonvoyage.co.rs, milos@bonvoyage.co.rs

 

Bon Voyage