Narodnog fronta 10, Novi Sad 21000, Srbija

ZIMSKI TIMBILDINZI

Otkrijte čaroliju zime, bilo da se odlučite za destinaciju u regionu ili Alpima, uz našu ekskluzivnu ponudu zimovanja. Namenjena je grupama od 10 do 300 ljudi. Bilo da planirate kraći odmor od 2 dana, ili produženi boravak pa sve do 7 dana, imamo savršeno rešenje za vas.
Posebno smo se posvetili konceptu korporativnih zimovanja, nudeći bogatu paletu sadržaja. Smeštaj obezbeđujemo u hotelima sa moderno opremljenim SPA centrima. Ovakav ambijent pruža mogućnost za relaksaciju i opuštanje kako ljubiteljima skijanja, tako i onima koji više vole tople bazene, saune, parna kupatila, jacuzzije ili pak profesionalne masaže.
Za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom, organizujemo hiking ture koje će oduševiti i one koji nisu skijaši. Ako želite da ovladate tehnikom skijanja ili snowboarda, na raspolaganjuće vam biti ski/snowboard škole.
U zavisnosti od destinacije, možemo da vam ponudimo dodatne aktivnosti kao što su zip line, paraglajding, vožnja fat bikinga, sankanje, ili čak vožnja po ledu (ice-driving).
Na zahtev, spremni smo da organizujemo i posebne dnevne i večernje događaje, uključujući piknike na stazi, kao i večernje zabave u lokalnim pabovima ili diskotekama.
Priuštite sebi i svojoj ekipi zimovanje za pamćenje.

Kategorije smeštaja: apartmani, hoteli 2-3-4-5*, sa opcionim uslugama ishrane po potrebi.
Često je potrebno omogućiti rad zaposlenima te se određuju konferencijske sale ili drugi objekti.

Popularne vikend destinacije: Srbija, Bosna, Slovenija, Crna Gora, Slovačka
Popularne sedmodnevne destinacije: Italija, Francuska, Austrija, Slovačka

Bon Voyage